Lisa Tallroth

Lisa Tallroth

Ansiktszonterapeut/ Reflexolog

Kursledare

Jag har ett stort intresse för hälsa och alternativmedicin. Har bland annat arbetat med hälsokost och har mer än 25 års erfarenhet av traditionell zonterapi. De senaste 8 åren har jag specialiserat mig på ansiktszonterapi, en effektiv metod som behandlar på djupet, är mycket avslappnande och behaglig.Bedriver ”workshops” i ansiktszonterapi. Det senaste året har jag även erbjudit Naturlig FaceLift Massage och Soul Body Fusion.

Ansikstzonterapi

Hälsa och skönhet kommer verkligen inifrån. Ansiktet avspeglar hur vi mår i resten av kroppen. Genom att behandla ansiktet med tryck på olika zoner och punkter förbättras dels cirkulationen lokalt i ansiktet, dels aktiveras motsvarande organ i andra delar av kroppen.

Naturlig FaceLift massage

En varsam och behaglig ansiktsmassage som löser upp spänningar och ger ansiktsmusklerna ett riktigt lyft! Ansiktsmassagen som fördröjer åldrandeprocessen samtidigt som du blir avslappnad.

Face&Foot – Soul Body Fusion

När vår själs frekvens och vår kropps frekvens inte är i samklang lever vi med ”halvljuset” på, och vår kropp kämpar på utan den kraft som som själens närvaro ger. Är du redo att prova en ny metod för andligt växande och healing? Upplev Soul Body Fusion. Kan kombineras med andra behandlingar.

Om Alla Fall

Vi arbetar med

• Att behandla folk med rörelsebesvär
• Att ge kunskap om hur kroppen fungerar
• Att vägleda i olika träningsformer
• Att hålla föredrag
• Att hjälpa och vägleda företag att må bättre
• Att se hela människan

Vi finns på

Gästrikegatan 15
T-bana S:t Eriksplan
Buss nr 4 S.t Eriksplan

……………………………………………………………

Våra specialister: läs mer och boka här:

KOTKNÄCKARE -LARS-MAGNUS WESTER

NAPRAPAT -BARBRO LUND WINGREN

ZONTERAPEUT- LISA TALLROTH

MASSÖR – MAGDALENA OHLSON

NAPRAPAT – STEFAN HEDENGÅRD

NAPRAPAT – MAGNUS DAHL

THAIMASSÖR – WIMON SAPPHASO